25 Aralık 2011 Pazar

hafta sonu...

Ucundan kıyısından yakalamaya çalışıyoruz hayatı..Çocuklarımızın varlığı herşeyi daha kabullenebilir yapıyor sanırım.Görümcemleri yolcu ediyoruz salı günü.Acısını yüreğine gömüp gidiyor.Bizde devam ediyoruz kaldığımız yerden...
Bugün ailece dışarı çıktık.Çoook uzun zamandır yürüyüş yapmamıştık birlikte.Arabayı otoparka bırakıp dolaştık üsküdarda.Hava güneşli ama çok soğuktu.Uzun zamandır almak istediğim çizmeleri aldık,tabi zehra durur mu onada bir tane aldık.Botları küçük geliyordu denk geldi.Yarın yeni çizmelerini giyme hayaliyle uyudu:)





hafta sonu olması münasebetiyle eşim kahvaltıda evdeydi.Bu ekmekleri çok yapardım eskiden.Özlemişim.Hem pratik hem çok lezzetli oluyor.


Dayanamayıp bir de kek yaptım.Tarif burdan sevgili şeymadan aldım:)Çok lezzetli oldu.Portakallı kek.İyi geldi bana.





babamızı otoparkta beklerken...



kuşlardan korkan kızım:)











uzun zamandır havuzlardan uzak kalmıştı.Özlemiş yavrum.Oysa eskiden üsküdara her indiğimizde mutlaka havuzun kenarına oturup seyrederi suyu.Şimdi pek mümkün olmuyor.Zamanımız kalmıyor.İnş yaza artık...
Herkese keyifli haftalar diliyorum...

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Ne güzel yapmışsınız ÜSküdar'a inmekle ,
ellerine sağlık Sevilaycğım :)
Fotoğrafları görünce , kendimi Üsküdarda sandım :)

zehra dedi ki...

kahvaltıda boyle pratık ekmekler cok kurtarıcı oluyor bence ben bunun her seklısını yapıyorum beyaz peynırlısı kasarlısı sucuklu peynırlısı sarımsaklı kekıklı fılan uzar gıder bu lıste artık evde ne varsa:))

sevilay dedi ki...

ilknucum özlemişim dolaşmayı kızımla.Okula bvaşladığından beri fazla vakit geçiremiyoruz.:(
zehracım bende çok seviyorum ne güzel sen her türlüsünü yağıyormuşsun:)ellerine sağlık