14 Aralık 2010 Salı

resim,öğretmen

Sabah uyanır uyanmaz ilham perisi rahat bırakmamış anlaşılan kızımı.Çatıdaki kediye bakarken esinlenmiş.Yalnız kedi değilde kuşu çizmiş.Herhalde aklına o geldi:))

Resmi görünce şaşırdım.Hatta eşime seslenip bunu sen mi çizdin?diye sordum.Gerçekten kuşa benzeyen ilk resmi:)

Bizden duyduğu övgü dolu sözlerle hızını alamayıp devam etti çizmeye.Seviyor kızım birşeyler karalamayı.Geçiyor tahtanın başında o öğretmen oluyor biz öğrenci.Başlıyor anlatmaya.Ne anlattığını sormayın bende hatırlamıyorum tam olarak:)

Ama fazla etkilemişiz sanırım.Aslında babası etkilemiş desem daha doğru olur.Ben şu sıralar pek mesleğimi icra edemiyorum.

Öğretmen ve öğrenciler,ilgi alanını oluşturan iki kelime.Babasının okuluna gitmek istiyor.Sürekli öğrencileriyle ne yaptığını soruyor.Sonra duyduklarını oyunlarında uyguluyor...Çocuklar tamamen taklit ediyor çevresindekileri.İnş onlara güzel örnekler oluruz...

4 yorum:

New York'tan dedi ki...

Kusa benzemis gercekten, masallah el becerisi cok iyi :)

sevilay dedi ki...

bende şaşırdım görünce.çok seviyor çizmeyi:)

Deli Anne dedi ki...

çocuklar bir garip nesne:) bir yerlere atıyorlar maharetlerini, ben biliyorum diye bir haber vermek yok, ansızın bir geliyorlar karşınıza çizdiği resimle.. -bunu sen mi çizdin-diye hayret etmek kalıyor bize.. kendileri de bilmiyorlar sanırım geçtikleri kademeleri..

sevilay dedi ki...

Deli Anne;kesinlikle katılıyorum sana