5 Eylül 2011 Pazartesi

yine,yeniden okul...

Aradan uzun bir zaman geçtikten sonra tekrar başlıyoruz okul dönemine.Evde iyice sıkılan,sürekli oynamak için birilerini isteyen zehra bu kararı vermemizde etkili oldu.Başarılı olurmuyuz bilmiyorum.Ama bu sefer şartlar daha farklı.Babasının okuluna gidecek.Eşim götürüp getirecek.Sabah 9 akşam 4.Uyku yok!!! en önemli kriterimizdi.Ve en iyi arkadaşı Sena da aynı okulda olacak.Ekstrası da eve yakın olması.Benim gidip gelmem de kolay.Tabi bunlar pozitif tarafları.Zehra alışır mı bilmiyorum.Ama bu sefer kararlıyım.Kardeşi için,benim için ve en önemlisi kendisi için bu şart.Bugün kaydını yaptırdık.Pazartesi gününden sonra bir hafta yarım gün gidecekler.Adaptasyon için.İnş bu sefer kolay alşır benim de gönlüm rahat olur.Pazartesiyi iple çekiyoru(z)m...

6 yorum:

ayak izleri-sevgi dedi ki...

zehra için çok doğru bir karar olmuş.. orda bişiylerle uğraştıkça ve öğrendikçe popüleritesine yeniden kavuşacağını düşünür.. iki çocuğu birarada büyütmek çok zor.. 2 tane yeğenim de sizin gibiler şu an.. ve gerçekten zorlanıyorlar.. umarım hepiniz için en hayırlısı olur..

yaruze... dedi ki...

Senin ve Zehra için en iyisi olacağını umarım.Hayırlı olsun Sevilaycım.
Bu arada bebeğin için gecikmeli de olsa uzun ömürlü hayırlı bir evlat olmasını dilerim.
Sevgiler...

Deli Anne dedi ki...

Sevilay'ım hakkınızda en hayırlısı olsun inşaallah.. Zehram alışır severse.. ki inşallah sever de.. babası da olacakmış hem.. daha ne olsun.. Selametle..

sevilay dedi ki...

sevgi,gerçekten zormuş.Özellikle zehra için.İlgi ister istemez azalıyor.İnş okulda iyi olur.

teşekkür ederim gönül.

müminecim,inş alışır zehra.Bu sefer de hüsrana uğramayız.

New York'tan dedi ki...

Alisir Sevilay'cim, biz artik yetmiyoruz malum, hem arkadasida varmis, hayirli olsun simdiden okul hayatiniz :)

sevilay dedi ki...

sağol şeymacım.İnş alışır.Bu sefer ümitliyim:)