23 Şubat 2012 Perşembe

İlk dolgumuz.

Diş fırçasıyla bir yaşında tanıştırmamıza,çikolata,şeker,fast food vs. türünden gıdalardan uzak tutmamıza rağmen engel olamadık çürüklere.
3 yaşındayken götürdüğümüz diş doktoru dolguya gerek olmadığını,ağrı olursa götürmemiz gerektiğini söyleyince bizde rahatlamıştık.Ama zamanla çürükler arttı ve zehra rahatsız olmaya başladı.
İki ay önce gittiğimiz pedodontist bize 5 tane çürük ve dördünün de ileri derecede olduğunu söyleyince çok şaşırdık.Ve ciddi derecede doktor arayışına başladık.Eş dost derken karşımıza medipol hastahanesi çıktı.Hemen randevu alıp gittik.Aynı şeyleri ondan da dinledik.Bu sefer tedavi için randevu aldık.
Nasıl olur zehra durur mu,canı acır mı diye endişelenirken bir baktık ki dolgu olmuş bitmiş bile:))Doktorda bizde çok şaşırdık.Maşallah kızıma gık bile demedi.Tabi bu sefer ki iğnesizdi asıl iş diğer sefere kaldı.
Hastahane kadrosu tamamen akademisyenlerden oluşuyor bizim doktorumuz yrd doç. ayrıca çok tatlı ve ilgili.Biz çok memnun kaldık.Ve en güzel kısmı da sgk ile anlaşmasının olması.Bildiğim kadarıyla diş konusunda anlaşması olan tek vakıf üniversitesiymiş.İlgilenenler için tavsiye ediyorum...







Akılıı kızım inş diğer dolgularda da böyle rahat durursun:))

4 yorum:

Newyork'tan dedi ki...

Gecmis olsun Sevilay'cim,Mirzahan da biz de yasadik,dolgu olayini cok dr e gittim geldim,simdi iyi elhamdillilah,Bu kadarla kalsin Zehra'nin insallah :)

sevilay dedi ki...

amin canım inş bu adarla kalırız.

Nil dedi ki...

Geçmiş olsun. İnş. ilk ve son olur. Dişler ihmale gelmiyor maalesef. Biz büyükler bile o koltuktan korkarken aferin Zehra ya

sevilay dedi ki...

evet nilhancım dişler hiç ihmale gelmiyor.Bizide şaşrttı zehra ama aslı iş bundan sonrası inş onlarıda kolaylıkla yaptırabiliriz.