13 Şubat 2012 Pazartesi

ek gıdaya geçiş...

Sabah ablayla babyı yolcu ettikten sonra sevdeyle düştük hastane yollarına.Ben herzamanki gibi tahlil verecektim sevdenin de genel kontrolü vardı.hastane sistemlerinde sorun varmış biraz bekledik ama allah işimizi rast getirdi fazla beklemeden kontrollerimizi yaptırdık.
Hava öyle güzeldi ki biraz dolaşalım istedim ama sevde hanımın karnı acıkınca aceleyle eve yönlendik.Ama tabi yine git gel bebek arabasıyla epey hava almış olduk::)
Sevdenin gelişimi güzel çok şükür.Ek gıdaya başladık.Zehradan tecrübeli olduğum için pek zorlanmadım şimdilik.Sabah kahvaltı yapıyoruz,ara öğün elma püresi,öğle yemeği sebze çorbası ve ikindide de yoğurt.Yoğurdu günlük mayalamaya çalışıyorum.Hem bize hem ona.Tabi bizimkisi günlük değil:)
Zehrayla sevde farklı gelişiyor.Zehra yutma kabiliyetini çok geç kazandı.Hep ağzında biriktirir sonra kusardı.Eğer pütürlü verdiysem boğazına takılır allah korusun boğualacak gibi olurdu.
Sevdede blendır kullanmayı düşünmüyorum ve yiyecekleri de oldukça pütürlü vermeyi düşünüyorum.Nasip diyelim yine.



Ablasının objektifinden minik kızım:))
Artık beşiğimiz küçük geliyor sokuyor kafasını oraya buraya:))Çok tatlı görünüyor ama...Rabbim korusun sizi meleklerim...

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Maşallah Sevde'ye :)
İkinci çocuklar daha rahat büyütülüyormuş, genelde öyle diyorlar.Zehra da Yağız gibiymiş, ne zor günlerdi, hatırladıkça geriliyorum hala...İnşallah sevde öyle olmaz..
Maşallah çok güzel görünüyor miniğin,çok öpüyorum canım...

sevilay dedi ki...

gerçekten ikinciler daha rahat oluyor canım.En azından bizim için öyle:)bizde seni öpüyoruz

New York'tan dedi ki...

cok tatli Sevilay'cim , masallah :))

sevilay dedi ki...

:)sağol canım