17 Kasım 2011 Perşembe

bursa dönüşü üzücü olay.Dua bekliyoruz.

yine yazamadım uzun zaman oldu.Gündüz giremiyorum pek fırsatım olmuyor.Akşamda yorgunluktan giremiyorum:)
Güzel ve karmaşık bir tatil geçirdik.Ben grip oldum.Ayakta atlatmaya çalıştım ama en sonunda doktor yolu göründü yine.Ve antibiyotik.Uzun süre kullanmam gerekiyordu ama yine kullanmadım.Hafifler hafiflemez bıraktım.Malum emziriyorum.İçim rahat etmiyor.Şimdi burun akıntısı,ses kısıklığı ve hafif öksürükle yaşamaya devam ediyorum.
Gelelim diğer konulara.Eşim bizi almaya kayınvalidemlerle birlikte geldi.Onlara da değişiklik olmuş oldu.Döneceğimiz gün görümcemden telefon aldım.6 aylık hamileydi.Suyunun geldiğini söyledi.Hemen dr'a gitmesini söyledim.Çanakkalenin köyünde görevli eşi.Dr'a gitmeleri uzun sürdü.Tabi kaynvalidemlere söyleyemiyoruz.Annemde tansiyon babamda kalp var.Feribottayken dr da olduklarını öğrendik ve o zaman söylemeye karar verdik.Dua gerekiyordu çünkü.Doktor yatması gerektiğini söyleyince hemen istanbula geldiler.Önce karşıda bir hastaneye gitmişler.Doğumun başladığını söylemiş yoğun bakım olmadığından başka hastaneye sevketmişler.Zeynep kamile geldiler.Yatışı yapıldı.Suyu durdurmaya çalıştılar ama mümkün olmadı.Salı günü sezeryanla doğuma aldılar.Bebek çok küçük.780 gr doğdu.Küvözde şimdi.Ciğerleri tam gelişmedi.üstüne bir de sarılık olduBekliyoruz.Ve dua istiyoruz.
Günlerimiz yoğun geçiyor.Hastaneden çıkınca bizde kalacak görümcem.Hastaneye gidip gelmesi kolay olsun diye.Anne yüreği dayanmıyor.Görmek istiyor sürekli.O kadar minikmiş ki.Ama çok tatlıymış.Yaşasın diye değil hayırlısı olsun diye dua ediyoruz.Yaşaması hayırlı ise rabbim ömür versin.Çok zor bir durum.Allaha çok şükretmemiz lazım.Kendim için söylüyorum.İki tane sağlıklı evlat verdiği için.

9 yorum:

Newyork'tan dedi ki...

Allah yardimcisi olsun Sevilay'cim, cok zor anne icin..

sevilay dedi ki...

amin canım

ANNEKARINCA dedi ki...

Allah anneninde bebeğinde yardımcısı olsun. Rabbim acil şifalar versin.

Sana da çok geçmiş olsun canım.

sevilay dedi ki...

amin canım.Teşekkür ederim.

İkiz Annesi dedi ki...

Canım zor bir süreç bekliyor anneyi de bebeği de dualarım sizinle olacak inşallah minik yüreği ile sımsıkı tutunur hayata kısa sürede çıkar kuvözden.
Sevgiler canım.

sevilay dedi ki...

sağl canım inş hayırlısıyla atlatırız bu süreci

Esin dedi ki...

Sevilay bir gelişme var mı merak ettim ?

sevilay dedi ki...

yok esincim anne çıktı hastaneden.Ama bebek hala küvözde.Doktorlarda henüz net birşey söylemiyorlar.

Mrsgul dedi ki...

benim arkadaşımın ikiz kızları da 32 haftalık 750 gr biri diğeri 700 gr doğdular şimdi maşallah turp gibiler. uzun bir süre küvezde kaldılar. inşallah herşey yolunda gider sizler için de..allahtan umut kesilmez..