10 Ağustos 2009 Pazartesi



Ne zaman mutfağa gidip yemek yapmaya kalksam küçük hanım hemen arkamda bitiyor, e tabi o yanımda anne diye bağırırken yemek yapmak ne mümkün.Bizde bu işe bir çözüm bulduk artık ben ne yaparsam kullandığım eşyaların benzer ve daha az zararsız olanlarını onada temin ediyoruz,Böylece hem ben işimi yapıyorum hemde o sıkılmadan oynuyor:)Tabi ortalık biraz ıslanıp dağılıyor ama olsun sonuçta hem o mutlu hem ben:)Artık camları beraber siliyor,evi beraber süpürüyor,beraber toz alıyoruz.yemekleride beraber yaptık mı değmeyin keyfimize:)
Bu arada babamız kendine oyalanacak bir iş buldu,zehrada eski haline döndü,Tüm derdi babaymış.O evdeyken o kadar nazlı oluyor ki;hayır kız çocukları babaya düşkün olur kendimden biliyorum ama bizimkisinde bu durum hat safhada:)Tabi bunda babanında onunla ilgilenip oyun oynamasının katkısı büyük.Neyse artık normal yaşantımıza döndük,bakalım küçük hanım daha neler yapacak...

4 yorum:

Mısır Patlağı :) dedi ki...

Kız çocukları işte Fıtrat itibariyle zaten yatkınlar böle ev işleri tabak çanak oyunlarına :) Zehracımda ne güzel bir oyun bulmuş kendine akıllım benim özledik sizi:) sevgler.

Sibel Acıman Akman dedi ki...

merhabalar; sevgili zehra ve annesiyle dün (16.08.2009) tanışabildim. Maşallah anne ve babasının sevgi dolu ilgisi genç yaşlarına rağmen eğitimin ne kadar önemli olduğunu tekrar tekrar ispat etti. Zehra sizin gibi bir ebeveyne sahip olduğu için bence çok şanslı.

SEvgili Zehra'cım hene görüşelim olurmu ?

Sibel Acıman Akman (Beykoz)

sevilay dedi ki...

güzel düşüncelerin için çok teşekkür ediyoruz sibel ablası,inş en kısa zamanda tekrar görüşürüz...

New York'tan dedi ki...

Bız de de aynısından var Ahrar da ben ne yaparsam ısıtıyor mutfakta bozulan mıkserımı verdım kek yapıyor benımle beraber :)