11 Mayıs 2012 Cuma

anneler günü hediyesi ve sevde...

   Bir haftadır mütemadiyen anneler  günü kutlanıyor bizim evde:)pazartesi pogram var sır gibi saklıyor.Bugün hediyeyle geldi eve.Yuardaki kartı ve aşağıdaki anahtarlığı hazırlamış bana...eee ne diyelim çocuklar büyüdükçe annelikte daha bir keyifli oluyor sanırım:)

   Kızımın güzel yüzü kıpkrmızı oldu.Her tarafını benekler sardı.Dünü güzel atlattık çok şükür,ateş olmadı.Bugün iştahsızlığı var.Ama ateş yok yine.Şimdi beneklerin kuruyup dökülmesini bekleyeceğiz.Gözü ve burnu en çok kaşınan yeri sanırım.Sürekli eliyle kaşımaya çalışıyor.Ya da sadece eli oraya yetişebiliyor...konuşamıyor ki anlayayım derdinden...
  Su çiçeği çıkartıyor  ama yaramazlıktanda geri durmuyor:)emeklemeye başladık.Yani teoride evet emekliyoruz.Ama canımız istemiyor.Dedimiz biran önce ayaklanmak.Emeklerken ayaklarını kaldırmaya çalışıyor,deve yürüyüşü misali:))Dizlerinin üstünd kalkıp koltuk üstünde ne varsa indiriyor aşağı...Çekmeceleri açıp içindekileri boşaltıyor.Boyu küçük ama yaptıkları büyük bizim ufaklığın:))

6 yorum:

Havva dedi ki...

Geçmeişler olsun kuzuma.. kıyamam..
Anneler gününüz kutlu olsun. Hediyenize de bayıldım...

sevilay dedi ki...

çok teşekkür ediyoruz.ilk hediyemi aldım:)

neslinin atölyesi dedi ki...

geçmiş olsun küçükken su çiçeği kolay atlatılır ama anneler için zordur allah kolaylıklar versin, hediyeniz de çok güzelmiş, anneler gününüz kutlu olsun şimdiden sevgiler :)

AdanınAnnesi dedi ki...

çok gecmiş olsun... kıyamam ona ben.. en kaşıntısız,ateşssiz, sıkıntısız tarafından gecirir umarım.. hediyen çok güzelmiş :)

sevilay dedi ki...

neslinin atölyesi,gerçekten bizim için çok zor geçiyor.Çok teşekkür ederim sizinde anneler gününüz kutlu olsun.

sevilay dedi ki...

adanın annesi,amin canım amin.