8 Nisan 2012 Pazar

hastalıklı günlerimiz...

Herşey böyle güllük güllistanlıkken...



önce ablamız rahatsızlandı.Hafif ateş halsizlik derken bir haftayı buldu iyileşme dönemi...Tam o iyileşti derken sonrasında Sevde başladı huysuzlanmaya.Ateş yok ama sıkıntı çok.Yanından bir saniye ayrılamıyorum.Uyku uyumuyor ne gündüz ne gece.Ben hemen dişe yordum.Malum bizim ufaklık daha diş çıkartmadı.Hatta kesin diştir diyorum hani ateş yok ya.Ama uykusuz geçen zamanın sayısı arttıkça doktora gitmek farz oldu.Cuma günü eşim okuldan gelince gittik hastahaneye.Sırtını dinledi birşey yok,göğsünü dinledi yok,kulaklarda birşey yok,boğazda yok,dişte çıkarmıyor ama çok huysuz...Basit bir soğuk algınlığımı yoksa gribal bir durummu onu öğrenmek için kan tahlili yaptırdık.Tabi bu süre zarfında hastahaneyi birbirine kattık.Ağla ağla mahvoldu.
Tahlil sonuçlarını dr a gösterince grip olduğu anlaşıldı...Antibiyotik ve grip ilacımızı alıp döndük evimize.Çok şükür iyiyiz şimdi.Dün gece uzun bir uyku uyuduk tüm aile.Kaç gündür yattığımız yeri bilmiyoruz.Ben zehranın yanında,eşim sevdenin yanında,sonra ben sevdenin yanına gidiyorum eşim zehraya geliyor,olmadı en son eşim salondaydı benim nerde olduğum ise meçhul:))
Bu hasta kuzumun hali...Gözler ağlamaktan şişmiş,kızarmş,burnu akıyor...

Bunu da ablası çekti.Yemek yesin diye oyalıyorduk:))
Bu da iyileşmiş hali.Hemen yaramazlığa başladı.Ablasının ayağını yoluyordu en son:))Rabbim herkese şifa versin inş.
Yeni bir hafta...yeni umutlar inş...

16 yorum:

Filiz dedi ki...

Çok geçmiş olsun canım, anlamıyorum ben bu doktorları ateş yoksa vucütta enfeksiyon yoktur, ne kolay yazıyorlar antibiyotikleri :( belkide aferin ve ya ibufen gibi bir şurupla da geçebilirdi. Kızıyorum ama bizde çok fazla antibiyotik kullandık, alerjisi olduğu için malesef başka şansımız olmuyor.

sevilay dedi ki...

canım aslında evde ateşi yoktu ama drda çıktı yani ateşini ölçtü 39 a yaklaşmıştı.O yüzden tahlil yaptırdı.Yüksek değerde enfeksiyon çıkınca mecbur kaldık biraz zehrada çok şükür fazla kullanmadım inş sevde de kullanmam ama siftahı yaptık...

yaruze... dedi ki...

gelmiş geçmiş osun Sevilaycım.Hastalanınca nasılda süzülüyorlar hemen yavrucaklar.Antibiyotik deyince benimde nevrim dönüyor hemen.Aah daha büyük sıkıntılar vermesin,böyle böyle büyüyorlar işte...

sevilay dedi ki...

sağol canım.yani eninde sonunda dönüyoruz şu antibiyotiğe dayanıyorsun dayanıyosun bir yerden sonra tamam diyorsun.Ne diyelim allah sağlık versin.

Nil dedi ki...

geçmişler olsun. bizim de bademciklerimiz şişmiş. ama biz artık hastaneye gitmiyoruz gidemiyoruz. kendiliğinden geçmesini bekliyoruz.

puantiyeli çorabına bayıldım prensesin :)

sevilay dedi ki...

sizede çok geçmiş olsun canım bizde uzun zaman bekliyoruz ama sonunda dayanamayıp gidiyoruz.bende çok seviyorum o çorabını hep giydiriyorum:)

Unknown dedi ki...

çok geçmiş olsun yaz gelse de bitse grip di,soğuk algınlığıydı vs.
şükür iyiyiş şimdi.

sevilay dedi ki...

sağol canım şükür daha iyiyiz:)hava değişimleri hastalığa davetiye çıkartıyor...

New York'tan dedi ki...

Cok gecmis olsun Sevilay'cim bu bahar donemi boyle geciyor yari hastalikli yari iyi ..

mrv dedi ki...

Kıyamam ya çok geçmiş olsun :(

sevilay dedi ki...

sağol şeymacım,
mrv sağol canım...

birnazmasali.blogspot.com dedi ki...

çok çok geçmiş olsun blogger anneyim iyileşince ben de bekliyorum

birnazmasali.blogspot.com dedi ki...

çok çok geçmiş olsun blogger anneyim iyileşince ben de bekliyorum

sevilay dedi ki...

teşekkür ederim ziyaret edeceğim inş.

siyah kuğu dedi ki...

MAŞALAH diyorum ilk önce sonrada geçmişler olsun , çocuklar böyle hasta ola ola büyüyor büyüdüklerindede inanki hastalıkları bitmiyor en ufak hapşurukta yüreğiniz yine hop ediyor isterse yaşı 20 olsun....

sevilay dedi ki...

teşekkür ediyorum.annelik ömür boyu değil mi çocuğun yaşı kaç olursa olsun annenin gözünde hep küçükler.