4 Haziran 2011 Cumartesi

Yazamadım yine,yoğunluk ve yorgunluktan internete giremiyorum.Zehra uyanıkken zaten mümkün değil.O uyuduğunda benimde dinlenme zamanım geliyor.Öncelikle üç aylar başladı Allah hakkıyla geçirmeyi nasip etsin inş.
Sonrası benim yoğun zamanlarım.Bu hafta doktora gittik kontrole bebeğimiz iyi çok şükür.Doktorun dediği tek şey boyunun uzun olacağı:)Haftasından önce gidiyormuş.Ve dönmüş:)tabi pek işimize yaramıyor çünkü ilk doğum sezeryandı.Zehra ters bir bebekti.Tabi nasip.Bekleyip göreceğiz.
Havaalr iyice ısındı burda.Rüzgarı var ama yine de sıcak.Gündüzleri parka gidiyoruz.Sonra biraz uyku.Dün zehraya sürprizimiz vardı.Ne zamandır istediği bisikleti almaya gittik.Tabi ona söylemedik nereye gideceğimizi.Ta ki babası otopark görevlisine'' fazla kalmayacağız,bisiklet alıp çıkacağız''' diyene kadar.Zehra hemen babasına döndü,baba bisiklet mi alacağız:)Tabi sürpriz pek olmadı ama yine de çok mutlu oldu kızım.


feribotla karşıya geçtik.Deniz çok esiyordu Zehra üşüdü.Babasına sarılıp ısındı.

fazla duramadık dışarda,arabaya geri döndük.
Bisikleti aldıktan sonra eşim yemeğe götürdü bizi.Cankurtaran sosyal tesisleri.Biz çok beğendik.Geniş bir alan,oyun parkı,çay bahçesi,kapalı açık yemek salonu,mescidi kısaca herşey mevcut içinde.Denize yakın olduğu için çok serindi.Bende hazırlıksız yakalandım.Hırka almamıştım yanıma zehra üşüdü.Şalımı sardım üstüne biraz ısındı.
Koşturup durdu bahçede.
Deniz kenarında oturalım dedik ama masa yoktu.İsmimizi aldılar bizde bekledik.

Midemiz iyice kazınmaya başlayınca çağırdılar bizi.Yanımızda turistler vardı.Zehrayla konuştular.Yani konuşmaya çalıştılar.Bizde tercüme ettik:)
Yemeği beklerken ekmek içlerini yedi:)Çok seviyor ekmeğin içini yemeyi.Kabuğu da bize kaldı.
Zehra iyice üşüyünce fazla durmadık.Çıkışta son fotoyu da çekip evimize yönlendik:)
Hepimiz çok yorulduk eve gelince.Zehra uyudu bende ıhlamur kaynattım zira eşim biraz rahatsız.Nezle sanırım.Bu günde erkenden uyandı küçük hanım.Tam uykumu alamadığım için
çok bitkindim.O uyuyunca bende dinlendim.Kalkınca babaanneye gideceğiz inş.Güzel hafta sonları diliyorum.

2 yorum:

Deli Anne dedi ki...

Bebiş de annesi gibi uzu olacak demek ki Sevilayım.. Hayırlısı inşaallah.. Zehram da senin gibi narin nazenin zaten..

sevilay dedi ki...

canım öyle olacak sanırım bakalım hayırlısı