23 Haziran 2011 Perşembe

hazırlıklar

yorgunum bu günlerde.Haftaya yola çıkıyoruz inş,gitmeden işleri halletmeye çalışıyorum.Çamaşır ve ütü bütün vaktimi alıyor.En son bebişin kıyafetlerini yıkayıp ablasıyla ütüledik.Camlar silinecek.Yarın doktora gideceğim tahlil için.Tiroit takibi yapılıyor.İlaçta kullanıyorum malum.Almanya dan arkadaşım geldi onlarda gelebilir yarın.Haftaya da alışverişle geçer zaman.Eksikler var alınacak.Cuma günü de yolcuyuz inş.
Gündüz bu işleri hallettiğimizden ve havaların da sıcak olmasından dolayı dışarı çıkamıyoruz.Eşim gelince zehrayı parka çıkartıyoruz.Bisiklet ya da scooterla.Koşup oynuyor.Eve gelince banyo yapıp doğru yatağa.
Burası da en çok tercih ettiğimiz park.Ağaçlar içinde,büyük bir alan.Zehra koşuyor,oynuyor.Bende temiz hava alıyorum.






parkta en sevdiği oyuncak;bu at.Kimsenin binmesini istemiyor.Öpüyor onunla konuşuyor.Sahiplenme duygusu çok fazla zehra da.Benimsediği şeyleriden kesinlikle vazgeçemiyor.

park biraz yokuş olduğu için yukarı çıkarken zorlanıyor ama aşağı inişi süper:)

Vee ikinci bağlı olduğu nesne,işte bu aslan.Ona uğramadan çıkmıyoruz parktan.Üstüne biniyor,yatıyor...
Günlerimiz böyle geçiyor şimdilik.Tatil haberleriyle yazarım inş tekrar.

3 yorum:

Deli Anne dedi ki...

Doğancılar:) Selim de sever orayı ama hiç yerinde durmuyor orda da perişan oluyorum peşinde.. havuza iniyor, güvercinlere koşuyor, parka çıkıyor, iniyor evamlı hareket..

Kolay gelsin hazırlıklar da canım.. öperim

Nil dedi ki...

parkınız gerçekten kocamanmış. bizimkiler sahil kenarında. eğer çıkarsak aradan yürüyüşü de çıkarıyoruz.
kolay gelsin hazırlıklar için.

sevilay dedi ki...

mümineciğim evet doğancılar.Biz çok seviyoruz.Hem serin hem kocaman.Doya doya oynuyor.Yalnız şu yokuşları öldürüyor bizi:)
küçük mucizem;sahilide tercih ediyoruz ama hava rüzgarsız olduğunda yoksa durulmuyor.Boğaz olduğu için çok esiyor.Sağolasın canım.