23 Mayıs 2011 Pazartesi

göz alerjisi...

Çamlıca'dan bize kalan miras göz alerjisi...Dün Zehra'nın gözleri kızarmaya başladı.Sulu çapak oluştu gözlerinde.Hafif şişlik vardı.Sabah tüm gözünü çapak kapladı.Bizde vakit kaybetmeden doktora gittik.Görür görmez alerji dedi.Yeşil alana gittiniz mi diye sordu.Bir gün önce Çamlıcadaydık.İki tane damla verdi.Birini günde 5 kere damlatıyoruz.Yani çalışıyoruz.Çok zor oluyor.Damlatmak istemiyor.Ama mecburen uygulamak zorundayız.Perşembeye kadar rahatlaması gerekiyormuş.Ama kullanım bir hafta.
Ordan çıkıp ikinci doktora gittik.Zehranın geçmek bilmeyen hastalığı için.Güzel bir muayene etti.Ciğerleri temiz,boğazda kızarıklık var.Ateşi yok Allahtan.İlaçlarımızı alıp marketin yolunu tuttuk.Alışverişimizi yapıp eve geldik.Biraz uyudu Zehra.Kalkınca fırına gittik ekmek almaya,ordan parka uğradık.Ama hava serindi fazla vakit geçiremedik.Bizde eve dönüp babamızı bekledik:)Ben yorgunum hala.Belim ve ayaklarım ağrıyor.Sanırım arada birisi hamile olduğumu hatırlatsa iyi olacak:)

5 yorum:

Deli Anne dedi ki...

Sevilayım canım tamam beden hiç belli etmiyr ama hamileisn canımın içi.. Zarifçem benim:) Geçmiş olsun ve de.. tez zamanda atlatır cümle hastalıklarını ve sıkıntıları Zehra da inşaallah..

İkiz Annesi dedi ki...

Prensese çok geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatır.
Tatlım dikkat et kendine çocukla zordur hamilelik mutlaka ama kendine iyi bak:)

sevilay dedi ki...

canım benim sağolasın.İnş iyi oluruz.
aylincim gerçekten zormuş çocukla hamilelik.İlki gibi olmuyor.Daha çabuk yoruluyorum.

New York'tan dedi ki...

Cok gecmis olsun Mirzahan da olmustu bu sene ama simdi azaldi, acil sifalar.

sevilay dedi ki...

sağol şeymacım.geçti şimdilik inş tekrarlamaz