18 Nisan 2011 Pazartesi

Yoğun günler

Günlerimiz yoğun geçiyor.İki hafta önce Çanakkale'den görümcem geldi.Eşi eğitim için 1 ay Tekirdağ'da olacak o da burda:)Çanakkaleyede yeni gitmişlerdi tayin durumundan.Bizde birlikte vakit geçiriyoruz.Alışveriş yapıyoruz,ziyaret edilecek yerleri geziyoruz,vs...Geçen hafta Eyüp Sultan'a gittik.Zehra yolda sıkıntı çıkardı.Huy değiştirdi kızım.Yürümeyi sevmiyor,fazla gezmekten hoşlanmıyor.Mümkünse sadece taksiyle ya da özel araçla gidilsin istiyor:))Dolayısıyla onunla dışarı çıkmak zorlaştı artık.En son cumartesi günü yarı yoldan döndük.Ben gitmeyeceğim babam götürsün diye başladı ağlamaya.Kızım gel enişten gelmiş seni özlemiş...Yok.Gitmem diyor.Yani gidecek ama ben kucağıma alırsam.Alıyorumda zaten ki almamam lazım.Ama yapacak birşey yok.En sonunda geri döndük.Ama eve gelene kadar ağladı.Zor attım kendimi eve.Odaya geçtim kapattım kapıyı.Baktım ses kesildi.Sonra özür diledi ama yatışmadı sinirim.Uyuyunca biraz rahatladık.Babamız götürdü nihayetinde:)Bende onu bıraktım babaannesine yaptım alışverişimi:)Bugünde babasına bırakıp markete gittim.Başta o da gelecekti ama işin ucunda yürümek olunca vazgeçti.Havada soğuk ve yağmurlu iyiki gelmemiş.Gerçi eşimde hasta gitmedi okula,iki gündür yatıyor.Zehra da keyifsiz o yüzden.On kere aradılar beni nerde kaldın diye.Zehra ayrılamıyor benden, başlamış ağlamaya.Kaldığı kişi babası ama yine camda bekliyor buldum onu.Şimdi de uyuyor.Gece kaçta yatar Allah bilir.Eşim yatak odasında,o burda:)Evde sessizlik hakim:)

Birkaç foto yükleyecektim ama maalesef yüklemedi:)Bende şansımı çok zorlamayayım dedim...Herkese güzel bir hafta diliyorum...

8 yorum:

İkiz Annesi dedi ki...

Sana da güzel haftalar canım.Ahh bu çocuklar günleri günlerini tutmuyor:)

Unknown dedi ki...

oo minik Zehra rahatına baya düşkün olacak ,şimdiden belli etmeye başlamış...Dışardaki bebişin huysuzlukla üzmüş seni inşallah içerdeki bebeişin sağlıklıdır...Keyifli günler dilerim :))

New York'tan dedi ki...

Bu donemlerde oluyor Sevilay , Ahrar'da oyle arti kucak istiyor :) sen irsatin oldukca birak Zehra'yi sen de yorulmazsin O da :)

Nil dedi ki...

demek bir yürümeyen cadı da sizin evde var. benim cadım da sevmiyor. ve işin kötüsü babasına da taşıtmıyor kendini. elim kolum belim kopuyor. ben de evden çıkmamakta buldum çözümü

sevilay dedi ki...

aylin,haklısın canım sürekli değişiyor halleri,
ilknur,çok rahatına düşkün bildiğin gibi değil:)sağol canım inş sağlıklıdır.
Şeyma,çok fırsatım olmuyor ne yazık ki;bizimkisi biraz problemli idare etmesi zor:)
Küçük mucizem;canım bizimkisi babaya taşıtıyor ama babasını görürse:)

Deli Anne dedi ki...

Sevilay'ım acep bebeğin gelişi yaklaştıkça Zehram'da bir sıkıntı mı baş gösteriyor? Selim başta hevesliydi mesela ama ne zaman ki zaman yaklaştı Selim huysuzlanmaya ve bebeği istemiyorum demelere başladı... Ya da hastalıktan çıktı belki de ondandır, takatsizdir kuzu:)

sevilay dedi ki...

bilmiyorum canım,ama yavaş yavaş kardeşinin geleceğini anladı:)Sandığım kadar kolay olmayacak sanırım...

Deli Anne dedi ki...

Şartlama kendini.. Ben de kaygılanmıştım çok ama düşündüğümden çok daha kolay alıştı Selim.. iyi düşün canım..